Ismerkedjünk meg – Pár szó magamról

Hol vagyok és hová tartok

26 éves vagyok, Sepsiszentgyörgyön nöttem fel viszont 7 éve már, hogy Bukarestben élek. 6 éve alkalmazott vagyok és az első számú célom hogy ezen minél hamarább változtassak. A terv iskolásként az volt hogy vállalkozó leszek és soha nem dolgozom másnak, de ez láthatólag nem jött össze, mivel szükséges volt a munkába állás másod éves egyetemistaként.

Bár fogalmazhatok úgy hogy a tökéletes munkahelyem van (jó fizetés, kevés munka, 3 havi prémiumok,  és szuper társaság), mégsem szeretem. Sajnos amíg pontos programom van, a főnököm mondja meg hogy mit csináljak és nem a saját álmaimat építem hanem másét, nem tudok elégedett lenni. Célom a szabadság minden értelemben, és az hogy azzal foglalkozzak nap mint nap amit valóban szívesen csinálok. Jó példa erra a blogom elindítása is.

Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.

Önfejleszés

Több mint 7 éve érdekel a közgazdaság, üzleti élet, vállalkozás és minden ehhez kapcsolódó téma. Az Önfejlesztés fontos része az életemnek. A saját magammal való kapcsolattól kezdve, a pozitív gondolkodáson keresztül a produktivitás és időkezelésig minden téma érdekel és minden témában sokat olvasok, dokumentálódok. Sokat tanultam az elmúlt években és még rengeteget kell tanuljak, de a fontos hogy mindezt szívesen és jókedvvel teszem.

Én és a blogom

Ahogy egyre többet kezdtem el tapasztalni, egyre több zavaró, felháborító vagy éppen érdekes, olyan dologra lettem figyelmes  amiről nekem egy nagyon egyedi meglátásom alakult ki. A tanügyi rendszertől a gyógyszerlobbiig sok olyan téma van amiről szívesen beszélek és osztom meg a saját elképzelésem. Ezek a bennem érlelődő kimondatlan véleménykupacok váltották ki ennek a blognak a létrehozását.

Célom nem a kioktatás, vagy népszerűség, hanem csupán a véleményem szabadjára engedése és azok a számomra fontos és hasznos információk megosztása ami ez évek során segítséget nyújtottak.

Természetesen óriási örömmel szolgálna ha a blogom tartalma nem csak mint szórakoztató olvasmány lenne számodra, hanem értékes információ forrás is, amire örömmel térsz majd vissza egy olyan jellegű szomjúsággal amelyet majd az én bejegyzéseimben megfogalmazott meglátásaim és véleményeim fognak majd csak enyhíteni.


Szívesen ismerkedem és tágítom az ismerettségi körömet, így ha szeretnél nyugodtan kapcsolatba léphetsz velem:

Tel. / WhatsApp: +40 723 887 448
Email: daniel.marthi@gmail.com
Facebook | Instagram

Tovább:   Blogomról Kapcsolat