Ismerkedjünk meg – Pár szó magamról

Hol vagyok és hová tartok

26 éves vagyok, Sepsiszentgyörgyön nöttem fel viszont 7 éve már, hogy Bukarestben élek. 6 éve alkalmazott vagyok és az első számú célom hogy ezen minél hamarább változtassak. A terv iskolásként az volt hogy vállalkozó leszek és soha nem dolgozom másnak, de ez láthatólag nem jött össze, mivel szükséges volt a munkába állás másod éves egyetemistaként.

Sokmindent kipróbáltam már és sokáig kerestem mi az ami igazán érdekel és lázba hoz. Jó úton járok, mivel lassan kezd kialakulni bennem egy kép hogy hová tartok és mi a teendőm a jövőben.

Építsük életünket belülről kifelé

Mindig is pozitív, optimista személy voltam, és ha nem is tudatosan, de nagyban befolyásoltam a saját életemet. Lassan 10 éve érdekel minden ami önfejlesztéssel kapcsolatos, viszont az elmúlt egy évben eltávoldotam a anyagi dolgoktól (közgazdaság, pénz, stb.) és nagy érdeklődést mutattam az iránt hogy mekkora befolyása van a gondolkodás módunknak az életünkre.

Lázba hoz ez a téma, mivel meggyőződésem hogy a külső tényezőktől függetlenül, csupán a gondolkodásunk megváltoztatásával, az egész életünkre kihatással leszünk. A blogom kicsit más irányzattal indult, de mostantól leszűkült a téma erre: “Life Design from the Inside Out”. Annak fogok utána járni és veletek megosztani, hogy hogyan építhetjük fel a tökéletes életünket belülről, a gondolkodásunk, hozzáállásunk megváltoztatásával.


Célom nem a kioktatás, vagy népszerűség, hanem csupán a véleményem szabadjára engedése és azok a számomra fontos és hasznos információk megosztása ami ez évek során segítséget nyújtottak.

Természetesen óriási örömmel szolgálna ha a blogom tartalma nem csak mint szórakoztató olvasmány lenne számodra, hanem értékes információ forrás is, amire örömmel térsz majd vissza egy olyan jellegű szomjúsággal amelyet majd az én bejegyzéseimben megfogalmazott meglátásaim és véleményeim fognak majd csak enyhíteni.


Szívesen ismerkedem és tágítom az ismerettségi körömet, így ha szeretnél nyugodtan kapcsolatba léphetsz velem:

Tel. / WhatsApp: +40 723 887 448
Email: daniel.marthi@gmail.com
Facebook | Instagram

Tovább:   Blogomról Kapcsolat

Marthi Dániel

Mindenki maga felel a saját életéért. Szerintem viszont sokkal nagyobb mértékben mint azt legtöbben gondolnák. Gondolataink óriási hatással vannak az életünkre és én annak járok utána hogy ez mekkore mértékben igaz.

Kövess Facebookon