Blogomról

Miért hoztam létre?

Mert szívesen csinálom. Az elmúlt években sok ötletem volt és sok projektnek keztem neki kisebb nagyobb sikerrel, viszont egyik esetben sem éreztem azt a belső hajtóerőt ami ahhoz kell hogy folyamatosan csináld és szívesen dolgozz rajta. A saját blog indítása viszont más, nagyon lázba hoz és imádok vele foglalkozni, írni, szerkeszteni, a weboldalon vagy design-on dolgozni. Úgy dolgozom rajta hogy közben jól is szórakozok. Már ezért megéri 🙂

Mert egyedi meglátásaim vannak. Mindenről van véleményem, és sokmindenről szívesen osztom meg. Sokminden zavar, a tanügyi rendszertől a román gazdasági helyzeten keresztül a szegénység, betegség és az emberek boldogtalanságáig minden. Bár ezeken a problémákot közvetlenül segíteni vagy változtatni nem tudok viszont a véleményemet és ötleteimet megoszthatom. Fiatal vagyok és tele energiával. Ha most nem adok hangot a véleményemnek, örökre hallgatni fogok.

Mert segíteni akarok. Az elmúlt hét évben óriási mennyiségű információt szívtam magamba és most is, folyamatosan ezt teszem. Sok célom és álmom van amihez még nem állok közel sem, de a kitartásom nem lankad. Sok akadály állta utam amit már sikerült leküzdenem és még sok van előttem, de a tapasztalataim megosztásával reményeim szerint tudok fiatal társaimon segíteni akik ugyan ebben a csónakban eveznek.


Kinek szól?

A blogom létrehozásának egyik fő oka egyszeűen a véleményem szabadjára engedése, és ezt nemtől és kortól függetlenül bárki elolvashatja. Ugyanakkor sok olyan tartalmat fogok megosztani ami értékes lehet az olvasó számára, és szerintem főleg a fiatalok tudnak olyan információkra szert tenni ami segítheti őket a jövőben. Én is fiatal vagyok és nincs óriási tapasztalatom szinte semmilyen téren, viszont azt amit eddig megtanultam szívesen adom át és remélem hogy értékes lesz sokak számára.


Célom:

Elsődleges számú célom ahogy már említettem a véleményem kinyilvánitása, és a világgal való megosztása. Sok olyan tartalmat fogok készíteni ahol teljes mértékben az én véleményem és meglátásom kap hangot különböző témákkal kapcsolatosan.

Másod sorban, ami még nagy célom ezzel a bloggal, az az elmúlt pár évben szerzett tudás és tapasztalat átadása fiatal társaimnak. Nem mondhatom magamot sikeresnek még, és nem kioktatás a célom, viszont úgy érzem hogy sok olyan dolgot kellett megtanuljak tapasztalat útján, ami talán könnyebben ment volna ha előre felkészültebb vagyok. Úgy tartom hogy fogok tudni olyan tartalmat készíteni ami főleg a fiataloknak megbízható információ forrás lesz és segít az életük több területén is.

Azt csináld amit szeretsz, sokáig, és boldogságban!

Én is az utam elején vagyok, és nem a több évtizedes tapasztalataimat tudom megosztani segítségként, hanem olyan dolgokat és amelyek akár pár hete, napja vagy akár órája történtek meg velem és segítségemre voltak. Célom az hogy én folyamatosan fejlődjek és ha pluszba, csak egy személynek, egy minimálisan is segítettem, már megérte 🙂


Tovább:   Kapcsolat Rólam