Blogomról

Bár a blogom egy más irányzattal indult pár éve, az elmúlt időben való inaktivitásom megmutatta, hogy nem egy olyan témát választottam ami mellett teljesen elköteleződtem volna.

Szerencsére ebben az évben kialakult bennem egy jövőkép, amibe tökéletesen beleillik ez a blog, viszont egy kis témaváltás és arculatváltozás szükséges volt.

Miről írok?

A blogom témája az főleg a gondolkodásunk hatása az életünkre. Azt vallom, hogy radikális változásokat hozhatunk az életünkben, csak azzal, hogy a gondolkodásunkon változtatunk. A blogom mottója a “Life Design From The Inside Out” ami igazából teljesen össze foglalja a blogom tartalmát.

Life Design From The Inside Out

A cikkek két szintre lesznek osztva:

  1. Szint: Kézen fogható információk, tudományos magyarázatok arra hogy hogyan befolyásolják gondolataink az életünket és a saját testünk egészségét. – idegtudomány, pszichológia, a test-agy kémiája, epigenetika, stb.
  2. Szint: Elvontabb, nehezebben felfogható elméletek. – Vonzás törvénye, energia mezők, quantum fizika, stb.

Kinek szól?

A blogom létrehozásának egyik fő oka egyszeűen a véleményem szabadjára engedése, és ezt nemtől és kortól függetlenül bárki elolvashatja. Ugyanakkor sok olyan tartalmat fogok megosztani ami értékes lehet az olvasó számára, és szerintem főleg a fiatalok tudnak olyan információkra szert tenni ami segítheti őket a jövőben. Én is fiatal vagyok és nincs óriási tapasztalatom szinte semmilyen téren, viszont azt amit eddig megtanultam szívesen adom át és remélem hogy értékes lesz sokak számára.


Célom:

Elsődleges számú célom ahogy már említettem a véleményem kinyilvánitása, és a világgal való megosztása. Sok olyan tartalmat fogok készíteni ahol teljes mértékben az én véleményem és meglátásom kap hangot különböző témákkal kapcsolatosan.

Másod sorban, ami még nagy célom ezzel a bloggal, az az elmúlt pár évben szerzett tudás és tapasztalat átadása fiatal társaimnak. Nem mondhatom magamot sikeresnek még, és nem kioktatás a célom, viszont úgy érzem hogy sok olyan dolgot kellett megtanuljak tapasztalat útján, ami talán könnyebben ment volna ha előre felkészültebb vagyok. Úgy tartom hogy fogok tudni olyan tartalmat készíteni ami főleg a fiataloknak megbízható információ forrás lesz és segít az életük több területén is.

Azt csináld amit szeretsz, sokáig, és boldogságban!

Én is az utam elején vagyok, és nem a több évtizedes tapasztalataimat tudom megosztani segítségként, hanem olyan dolgokat és amelyek akár pár hete, napja vagy akár órája történtek meg velem és segítségemre voltak. Célom az hogy én folyamatosan fejlődjek és ha pluszba, csak egy személynek, egy minimálisan is segítettem, már megérte 🙂


Tovább:   Kapcsolat Rólam

DON'T MISS OUT!
YOUR THOUGHTS, YOUR LIFE

Lasting change can only be achieved by changing our way of thinking.

Join me and let me guide you through this process! 

Invalid email address
Give it a try. You can unsubscribe at any time.

YOUR THOUGHTS, YOUR LIFE

Lasting change can only be achieved by changing our way of thinking.

Join me and let me guide you through this process! 

Invalid email address
I promise not to spam you. You can unsubscribe at any time.

Start Here

GAIA.com There's More To You Than You Think